Cabina foto Happy Box

Cabina foto Iasi photobooth colt foto nunta iasi
Cabina foto Iasi photobooth colt foto Cabina foto Iasi photobooth colt foto 2

Cabina foto Happy Box este cel mai nou trend pe partea de fotografie evenimente de tip nuntă, banchet sau majorat, mirii/clienții fiind fericiți pe de o parte că au scăpat și de momentele ”clasice” de mărturie de la intrare, iar invitații pe de altă parte se pot distra toată noaptea datorită accesoriilor haioase și printurilor personalizate.

Funcționează pe baza unei aplicații interactive pe un ecran touchscreen (19inch), si iti permite să printezi fotografia preferată și să o trimiți apoi pe email/Facebook, si apoi să revii pentru alte și alte fotografii. Oferim asistență personalizată, așa încât indiferent de pachetul ales va fi în permanență o persoană lângă cabina foto care îi va îndruma pe invitați.

Clienții “Alex Pascariu Photography” beneficiază de prețuri promoționale! Pentru alte detalii vă rog să ne contacți la [email protected]

Părerile clienților ”Cabina Foto Happy Box”

Ioana & Sebastian - Alex , ne-am uitat la pozele originale si la GIF-URI , sunt superbe ( buna ideea cu photobooth-ul ) toată lumea te-a laudat , felicitări . Sunteți o echipa extraordinara si bine organizata

Andreea & Alex - Cabina foto a fost una dintre cele mai bune alegeri la nuntă, invitații chiar au apreciat-o și au făcut o mulțime de poze. Permanent a fost cineva lângă cabină care a oferit ajutor celor care voiau să facă poze. Pozele pot fi vizualizate ulterior pe Internet, ceea ce e iar o super idee. Recomand cu toată încrederea!

Aniversare - Happy Box-ul a dat un plus aniversării mele, invitații s-au bucurat foarte mult de propsuri și de fotografii! Mulțumim frumos pentru serviciile oferite!

Am ramas placut surprins de aplicatie,super funny si am plecat acasa cu o amintire haioasa de la o aniversare , din pacate nunta mea a fost de mult insa cu alta ocazie as vrea asa ceva fara dar si poate! Recomand!

Alice & Alex - Super profi si foarte frumoase pozele ! Keep it going !

Petrecere firma - Noi am avut o surpriza tare placuta sa ne bucuram de acest "accesoriu" creativ la un eveniment...bine, nici nu m-as fi asteptat la altceva din partea lui Alex, alaturi de care am colaborat mereu cu drag.
Happy Box = Profesionalism, asistenta pe toata durata evenimentului, accesorii haioase si poze de foarte buna calitate.
Recomand orice tip de colaborare cu Alex Pascariu!