Sedinte foto Craciun

Sedinte foto Craciun iasi
Sedinta foto Craciun Iasi Sedinta foto Craciun Iasi Sedinta foto Craciun Iasi

Sedintele foto de Craciun sunt o adevarata bucurie a sufletului, mai ales ca aceasta sarbatoare minunata este iubita de toti oamenii, de la cei mai mici pana cei mai mari, si cu totii ne dorim imagini de calitate, intr-un decor de poveste.

Dincolo de fotografiile superbe la sedintele foto de Craciun, sta intotdeauna un fotograf profesionist de familie, dedicat muncii lui, pasionat si rabdator, fiind de asemenea constient ca o sedinta foto de succes se bazeaza intotdeauna pe o buna comunicare cu cei care ne viziteaza studioul foto.

De aceea sper ca toate informatiile pe care vi le pun la dispozitie, intr-un ghid foto, sa ne ajute in sedintele foto ce vor urma.

Clienții “Alex Pascariu Photography” beneficiază de prețuri promoționale! Pentru alte detalii vă rog să ne contacți la [email protected]

Pentru a rezerva o sedinta foto de Craciun ma puteti contacta:


Email [email protected]
Whatsapp +40753748772
Facebook https://www.facebook.com/AlexPascariuPhotography

Părerile clienților

(sursa https://g.co/kgs/u2KNjb)

Andreea Aschiopoaei - Am intrat cu pași mici în studioul lui Alex înainte de Crăciun. Un băiat foarte talentat și cu atâta dorință de fotografie. Ne-am poziționat și ne-a dat detalii după cum să stăm pentru a ieși cele mai bune fotografii. Am așteptat foarte puțin pentru a le primim în jur de o săptămână , în condiția în care În perioada aceea au fost foarte multe persoane la el. Când am văzut pozele mi s-a umplut inima de bucurie erau atât de clare și frumoase , a scos iubire și fericirea din relația mea. Nu mai vorbesc de album care e foarte calitativ și rămâne o amintire în timp. RECOMAND CU DRAG ȘI CU ÎNCREDERE !

Cornelia Vrabie - Fiecare experienta cu Alex este minunata! Stim ca ne putem baza pe receptivitatea si profesionalismul lui! Iar pozele sunt o incantare de fiecare data!

Roxana Badarau - O persoana extraordinara, cu o răbdare fara limite când vine vorba de bebeluși����recomand din toată inima pentru poze perfecte ❤️❤️❤️

Raluca Fairing - Un profesionist! Recomand cu încredere!

Luciana Vlad - Alex, multumim frumos de albume! Sunt superbe! Si multumim si pentru rabdare ! Sarabtori fericite!��

Alexandra Ignat - Multumim Alex pentru calmul, profesionalismul si intreaga noastra colaborare. Multumim pentru frumoasele momente surprinse in superbele fotografii. Totul a fost peste asteptarile noastre si te vom recomanda tuturor! Spor in ceea ce faci!!!