Portofoliu

Concert de colinde Armonia Lucis

 

Cum luna decembrie este luna faptelor bune si a cadourilor daruite din suflet, formatia vocal-instrumental Armonis Lucis a organizat doua concerte de caritate, ce au ca scop strangerea de fonduri din donatii pentru copiii ce doresc sa se formeze in muzica, dar dispun de posibilitati materiale reduse.

Primul concert din campania "Ateliere muzicale pentru copiii talentati", intitulat "Sosit-a ziua cea sfanta" s-a desfasurat pe 19 decembrie 2013 la casa Bals, sala Eduard Caudella, avand ca participant de seama pe actorul Emil Coserul. Cel de-al doilea concert cu acelasi nume a avut loc in Aula Bibliotecii Centrale a Universitatii, luni, 23 decembrie 2013, unde aproape 120 de invitati cu suflet mare au asistat la un spectacol extraordinar de colinde romanesti. Maestrul dirijor si orchestrator, Dragos Mihai Cohal a fost de fiecare data la inaltimea asteptarilor, traind fiecare moment la intensitate maxima, asa cum cred eu se poate usor vedea in fotografii.

Au fost doua seri de neuitat si sper totodata ca aceste evenimente si-au atins macar o mica parte din scopul initial. Craciun fericit tuturor si multa pace-n suflet!


Comentarii 0

Adauga un comentariu

Iti mai recomand