Portofoliu

Logodna Ionela si Ovidiu

Pe Ionela si Ovidiu i-am cunoscut oficial la Londra si am ajuns sa ne imprietenim foarte repede, in scurta calatorie pe care am avut-o in capitala Regatului Unit, cu ocazia sedintei foto de logodna si a oficierii starii civile. Pentru sedinta foto am ales impreuna sa bifam cateva locuri emblematice pentru peisajului urban londonez, si in acelasi timp sa redau cat mai autentic povestea lor de dragoste.

Ma bucur foarte  mult ca am reusit sa fiu prezent la un eveniment atat de important si emotionant din viata lor, atunci cand si-au jurat credinta vesnica, in fata prietenilor, rudelor, si oficialitatilor, intr-un discurs cu adevarat unic si pentru mine de asemenea, mai ales ca momentul de la starea civila in Romania se rezuma in mare la 2 de DA si 4 semnaturi, fiind destul de scurt.

Le multumesc frumos pentru increderea acordata si abia astept sa ne revedem cu muulta energie si emotie in ziua nuntii!

Taguri: logodna londra, sedinta foto de logodna, prewedding, fotograf nunta, fotograf londra, fotograf iasi, nunta iasi, alex pascariu, videograf iasi, lorrinart

Comentarii 2

  1. Alex2018-02-09

    Multumesc frumos!! Si eu astept cu interes nunta!! :D

  2. Ionela 2018-02-06

    Ce frumos ai scris, Alex! ???? Imi multumim pt pozele frumoase si ne bucuram ca te am cunoscut. :) Abia asteptam nuntaaaa ??

Iti mai recomand